Menu

SVR camping de VijverhofSVR camping de Vijverhof

Wie een leuke vakantie in eigen land wil, die doet er zeer verstandig aan een vakantie te boeken bij SVR camping de Vijverhof, middenin de Betuwe. De camping is gevestigd middenin het Rivierengebied en weet zich omringd door de rivieren de Rijn, de Linge en de Waal. In de directe nabijheid van camping de Vijverhof is een boerderijcamping met een schapenfokkerij. Betoverend is echter vooral de natuur op en rondom de camping.

Gewoon in je eigen caravan of in de permanente stacaravans of het vakantiehuis

Je reist met je eigen caravan naar SVR camping de Vijverhof of huurt er een van de permanente stacaravans of huurt vakantiehuis het Achterhuis. Beide zijn voorzien van alles wat nodig is voor een heerlijke vakantie zonder zorgen. In zowel de stacaravans en het vakantiehuis is alles aanwezig om je prima te redden. Dan moet je denken aan een verwarming, keukenblok en een koelkast, net als uiteraard heerlijke bedden.

Zeer gastvrije ontvangst en voldoende vertier voor jong en oud

Opvallend aan SVR camping de Vijverhof is de zeer gastvrije ontvangst en de uitgesproken gezelligheid. De camping is klein en knus en heeft 25 plaatsen voor caravans en tenten. Er is gratis wifi beschikbaar en er wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de beperkte medemens. Het sanitaire blok is verwarmd en er is voor de gasten een wasmachine met droger en een koelkast beschikbaar. Het typeert SVR camping de Vijverhof, waar iedereen welhaast familie van elkaar lijkt. Wat SVR camping de Vijverhof ook al onderscheidt ten opzichte van andere campings is wel het feit dat je je huisdier gewoon mee mag nemen. En dat is wel zo gezellig natuurlijk.

De natuur rondom SVR camping de Vijverhof is adembenemend mooi

De natuur rondom de camping in Ommeren is adembenemend mooi. Alleen dat is al reden voor mensen om elk jaar terug te komen. Meer heeft die groep mensen niet nodig het is echter goed te weten dat er in de directe omgeving van de camping nog meer mooie natuur is en dat er voldoende georganiseerd wordt. Ook op SVR camping de Vijverhof wordt voor jong en oud van alles georganiseerd. Alleen niet op zondag, dan is er rust. Die dag wordt ook niet als een aankomst of vertrekdag beschouwd en bovendien worden er dan ook geen schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd op SVR camping de Vijverhof. Voor meer informatie kun je terecht op Campingdevijverhof.nl.

Aan alles is gedacht op de camping, waar het altijd zeer gezellig is

De plaatsen voor de caravan zijn eerder royaal dan klein en uiteraard kun je beschikken over stromend water en voldoende stroom. Ook rondom is voldoende ruimte en niet zelden kom je een bekende van een jaar eerder op de camping tegen. Vakantie vieren in eigen land kan meer dan uitstekend op SVR camping de Vijverhof. Pas dan ervaar je hoe mooi de natuur kan zijn en hoe mooi Nederland eigenlijk is. Op de camping zelf is het altijd gezellig met vrienden, vriendinnen en huisdieren. Camping de Vijverhof heeft alles voor het vieren van een heerlijke natuurvakantie, dat moge duidelijk zijn.