Menu

Deze faciliteiten vind je op vakantiepark De LeistertDeze faciliteiten vind je op vakantiepark De Leistert

De Leistert

Waar de een graag op vakantie gaat in de natuur en het liefst zo ver mogelijk van beschaving en activiteit af is, vinden anderen het juist leuk om op vakantie mensen te ontmoeten en veel recreatiemogelijkheden om zich heen te hebben. Voor die laatste groep is er een fantastisch leuk vakantiepark in Limburg te vinden: De Leistert.

Ravotten in het water

De Leistert

Vooral als je met kinderen op vakantie gaat, is dit vakantiepark helemaal geweldig. Er is namelijk ontzettend veel te doen. Of het nu goed of slecht weer is, de kinderen en jij kunnen je altijd vermaken in het water. De Leister heeft namelijk niet alleen een waterspeelplaats, dagstrand en visvijver, er is ook een overdekt tropisch zwembad. Voor de waterliefhebbers is er dus genoeg te beleven, ook als het buiten regent.

Spelletjes en meer

Zijn jouw kids niet zo dol op water? Dan zijn er genoeg andere activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere bowlingbanen op het terrein te vinden. Een middag vol plezier kun je bovendien afsluiten met een heerlijk hapje eten bij een van de vele horecazaken. Er is een grillrestaurant, een gezellig familierestaurant, een plaza met binnenspeeltuin en recreatieteam, en een midgetgolfbaan. En dat is zeker nog niet alles.

De Leistert

Rust voor jou

Wil je af en toe ook even tijd voor jezelf of om met je partner te zijn? Dan is De Leistert een aanrader want je kinderen vermaken zich ongetwijfeld zonder jou. Er is bovendien een recreatieteam waar ze maar al te graag zullen verblijven.