Menu

Camping met zwembad in LimburgCamping met zwembad in Limburg

camping met zwembad in Limburg

Limburg is een van twaalf provincies van Nederland. Het ligt in het zuidoosten van Nederland en wordt vaak gezien als een deel van België. Limburg is op Flevoland na de jongste provincie van Nederland en de hoofdstad is Maastricht. Kamperen is een vorm van openluchtrecreatie waarbij je in een tent, caravan, camper of een andere eenvoudige verblijfplaats in de natuur kunt verblijven. Veel mensen willen graag op vakantie naar een camping met zwembad Limburg.

camping met zwembad in Limburg

Camping de Leistert

Bij camping de Leistert kun je heerlijk overnachten op verschillende manieren. Je kunt enorm genieten van het buitenleven op de kampeerplaats en met haar moderne boerderijstijl is de Leistert erg leuk om te zien. Het is een van de mooiste parken in Limburg door de authentieke Limburgse stijl. De camping in Limburg biedt enorm veel faciliteiten. Je kunt er onder anderen golfen, sporten, fietsen en bowlen. In de zomer kun je er heerlijk zwemmen in het buiten golfslagbad of in het subtropisch zwembad. 

Natuurcamping de Gele Anemoon

De camping de Gele anemoon is een NIVON kampeerterrein. Dit betekent dat de camping in Zuid-Limburg door vrijwilligers wordt gerund. Hierdoor wordt je extra gastvrij ontvangen, omdat ze het allemaal vrijwillig doen. Het is een kleine camping met ongeveer zestig plekken en dit zorgt ervoor dat je veel persoonlijke aandacht krijgt. De campingplaatsen liggen in een oude boomgaard langs de rivier de Geul. Er is een leuke speeltuin en de omgeving is prachtig voor fietstochten of wandelingen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *